Geen nieuws is goed nieuws ?
Door: Fleur
Blijf op de hoogte en volg Fleur
04 April 2008 | Spanje, Madrid
Mijn oprechte excuses voor de vele tijd tussen mijn berichtjes en nog geen fotos te plaatsen maar daar zal verandering in komen!
Pasen was behoorlijk druk, maar ik voel het verchil amper want ik heb het altijd wel druk (en neen dit is niet om te stoefen) ;)
Volgende week verhuis ik naar mijn appartementje in Las Americas, een groot appartement voor mij alleen! Dus als jullie willen afkomen.. DOEN!
Halfweg april komt mijne moetie al af dus dan alvast even niet he, ik zal men handen al vol genoeg hebben om die te entertainen (best dat ze gratis wat excursies kunnen meedoen!!)
We hebben er sinds deze week ook een nieuwe collega bij en een paar gaan weg.. Jammer want we begonnen wel een aangename groep te worden met een paar! Dit is dan weer het minpunt in deze job, afscheid nemen van je collega's/vrienden.
Hard moeten we hier zijn!
Verder is het hier supersupersuper mooi weer (ik durf het bijna niet meer te zeggen) ECHT ZEKER 30GRADEN hihi ik kan het niet laten..
Foto's volgen asap, ik ben nog een selectie aan het maken want natuurlijk krijgen jullie niet alles te zien!
Besos y hasta luego !
Floralien (mijn nicknaam hier)
07 April 2008 - 07:20
Moetie:
Leuk nieuws van je te lezen, ondanks het feit dat we elkaar net niet dagelijks horen é. Maar het is echt wennen je niet meer rond me te hebben. Ben blij dat het logement voor je hond Jazz geregeld is en het een tof adresje geworden is: de boerderij en het huisje van Virginie. Terwijl ze uit werken is zal ze steeds iemand rond zich zien é, zijn het geen mensen het zijn beesten. Ben benieuwd... Zal weer aanpassen zijn als ze terug moet komen vrees ik. Ik lees dat je het ondanks alle drukte toch goed stelt. 'k Weet dat je het lastig had met afscheid nemen maar dat is eigenlijk een beetje eigen aan je job : toeristen komen en gaan ook, hoewel je het eigenlijk niet kan vergelijken é: daar heb je geen zo'n band mee. probeer je ex-collega's te vriend te houden en je ziet ze zobizo toch terug op het einde van jouw seizoen, als zij moeten heropstarten en jij naar huis mag komen. Ik ben ondertussen al aan het aftellen: nog 8 keer slapen en ik knijp je te pletter tegen mijne borst. Hihihihi. Dag molle! Slaap genoeg zodat je het volhoudt want een drukke zomer met een bende veeleisende toeristen staat op je te wachten. Maar eerst nog het verblijf van je moetie overleven!! Knuffel uit Torhout. XXX -
11 April 2008 - 08:36
Tante Ann:
De laatste dagen is 't hier toch ook 30° hoor (15 in de voor- en 15 in de namiddag) en dat is al heel wat, na al de koude die we hier hebben gehad. Maar er komen ook betere tijden: we hebben een vijf-daagse trip geboekt naar Rome (en 't zullen daar ook wel hoge temperaturen zijn). Voor de rest weinig nieuws uit het thuisfront. 'k Mag ook niet te veel vertellen, want anders heeft uw moetie geen nieuwtjes meer mee... Ik kijk al uit naar wat foto's van jou! Tot nog eens, dikke zoen! x -
14 April 2008 - 11:36
Pe*mie*ast*re:
Hey,je moetie is al flink aan 't aftellen en nu moet ze maar 1 keer meer slapen,daar zal ze heel blij mee zijn! (en jij ook zeker?!) ik vind het héél leuk dat we al enkele foto's kunnen bekijken. 'k zie dat je je goed amuseerd en dat je lekker eet (pizza). allé, geniet maar van je bezoek en toon ze maar eens hoe mooi en leuk het daar kan zijn!! voor ons is een lang weekend in het vooruitzicht en we zullen ons ook wel eens goed doen met een trip. zo, hou je haaks en zorg goed voor moetie en michiel !
groetjes en kusjes, pe-mie-ast-re xxx
OOK GROETJES VAN OMA NELLEKE EN KUS X. -
19 April 2008 - 14:15
Pe*mie*ast*re:
Hey,
En hoe stel je het daar met je bezoek? doet moetie en michiel nog een beetje wat je zegt? profiteer maar zoveel mogelijk nu ze daar nog zijn (om ze te laten afwassen, kuisen, eten klaarmaken,...en af en toe ook eens uitgaan...). nog veel leute en plezier en tot later, da-aaag kusjes van ons allemaal !! -
05 Mei 2008 - 09:17
Moetie:
Weeral en tijdje geleden maar wil niet nalaten je te melden (ondanks het feit dat we elkaar bijna dagelijks horen) dat het hier volop lente wordt! Eindelijk. Dus stop nu maar met ons jaloers te maken met je temperaturen. Ze zijn hier niet zwoel maar toch wel aardig warm. Verder hou ik je op de hoogte van intimiteiten (hihihihi) mondeling é. Jazz wordt (te) groot. Kan hem bijna geen meester meer. In het gebuurte zeggen ze: de hond gaat weer gaan wandelen met haar... Ik bel je vandaag nog wel eens. Ondertussen was ik bij jou op bezoek, zag ik in welke zaaalige streek je zit, ondervond ik de Tenerifé zon op mijn huis, merkte ik dat auto's laten wegslepen bijna het grootste inkomen is van flikken,liet ik je apartementje schoongemaakt achter, streek ik je "leuke" hostessebloesjes, vulde ik je frigo met zaligheden, je diepvries met spagettisaus, maar bovenal zag ik DAT JE WONDERWEL BEZIG BENT EN JE JOB ERG TER HARTE NEEMT ondanks de lastige uren, moeilijke toeristen, vele verantwoordelijkheden, drukte en warmte!!!! IK BEN SUPERFIER OP JE voor je inzet, de manier waarop je het TC pakje draagt, je commerciële talenten,...
Doe zo verder molle en tot hééééééééééééééél gauw want de zin je weer te zien was er al van zodra ik omkeek om je uit te zwaaien... XXX Moetie