Foto's! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fleur Vdk - WaarBenJij.nu Foto's! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Fleur Vdk - WaarBenJij.nu

Foto's!

Door: Fleur

Blijf op de hoogte en volg Fleur

12 April 2008 | Spanje, Madrid

Voila si, enkele fototjes voor jullie..

beso,Flora

• 15 April 2008 - 06:05

1weekmamajazzvirg:

hey,

hehe leuke fototjes éh, tziet er daar echt relaxed uit, ma idd als je moet werken, is het niet echt altijd relaxend voor je.

amai amai amai, jazz is massas gegroeid en is een zot levendig dingetje wi, hehe, ma wel leuk, ben al vanmorgen met haar gaan wandelen, en ze was zeer flink, ben dan naar de koetjes geweest met haar, echt grappig!!!!!

Kga je wel moetn laten, kga vlug gaan werken...

veeeeeeel groetjes,

Virg... en Jazz xxx

• 15 Mei 2009 - 14:55

Moetie:

Dochterlief,
    Nu ik kan skypen vind ik dit hier maar niets... Ik zie graag tegen wie ik praat!
    We horen elkaar zo goed als dagelijks en als dat eens niet zo is voelt het raar... Het voelt zobizo raar dat je niet in 't land bent. Momenteel echt Belgisch weertje: gras gezaaid en alle zaad spoelde zomaar over het terras de vijver binnen... Je zou voor minder heimwee hebben naar zonnig, droog weer! Maar dan natuurlijk niet in een serre als de jouwe... Maar jij had nog nooit last van slapeloosheid (vooral 's morgens) dus hoop ik dat je daar aan de nodige rust geraakt...
    Tot morgen sweety (dat taaltje van mij wordt met de dag beter é)
    XXX Je moetie